Vul de contactgegevens van de mantelzorger in

Je hebt gekozen voor een respijtvoorziening. Onze respijtcoördinator neemt binnen drie werkdagen contact met je op en bespreekt de mogelijkheden. Loopt de financiering via de Wmo (gemeente)? Dan moet je een beschikking aanvragen. De gemeente onderzoekt of je hiervoor in aanmerking komt. Dit kan een paar weken duren. Het Mantelzorgcentrum helpt je hier graag bij. Kijk voor meer informatie op Hoe werkt het

Aanvraag overzicht

Nen

Gekscherend zeg ik wel eens “ik ben als mantelzorger geboren”. Mijn moeder, vrouw van een koopvaardij officier was veel alleen, geestelijk sterk, maar had haar fysieke beperkingen, een zware scoliose, die haar veel pijn bezorgde en in de winter meestal chronische bijholteontstekingen. Als oudste kind zorgde ik voor m’n jongere broer en zus. 

Ben getrouwd geweest met  een chronische patiënt, die voor de pensioengerechtigde leeftijd al 20 jaar afgekeurd thuis zat. Zijn laatste jaren waren voor ons pittig. Dementie, Parkinson en een stenose leverden heel wat uitdagingen op voor hem als patiënt en mij als mantelzorger.

Graag stel ik mijn expertise ter beschikking aan mantelzorgers die wel wat respijthulp kunnen gebruiken.

Adresgegevens

Nen
Vloedlijn 22
1759 JW Callantsoog
Zorg type
  • Hulp bij toilet
  • Rolstoelvriendelijk
  • Geschikt voor mensen met dementie