Vul de contactgegevens van de mantelzorger in

Je hebt gekozen voor een respijtvoorziening. Onze respijtcoördinator neemt binnen drie werkdagen contact met je op en bespreekt de mogelijkheden. Loopt de financiering via de Wmo (gemeente)? Dan moet je een beschikking aanvragen. De gemeente onderzoekt of je hiervoor in aanmerking komt. Dit kan een paar weken duren. Het Mantelzorgcentrum helpt je hier graag bij. Kijk voor meer informatie op Hoe werkt het

Aanvraag overzicht

WarmThuis Oterleek

Mensen met dementie kunnen logeren in ons logeerhuis in Oterleek of Avenhorn. Het logeerhuis is een soort hotel; een veilige en gezellige plek waar wij u gastvrij ontvangen. 

Beide logeerhuizen bevinden zich op de bovenetage(s) van de stolpboerderij en hebben vier ruime een persoons kamers en één twee persoons kamer. Er is een lift. Bijna alle kamers hebben eigen sanitair. Er is een gezamenlijke huiskamer met woonkeuken waar gekookt en gegeten wordt. Diverse binnen- en buitenactiviteiten zijn mogelijk en iedereen is vrij om te gaan en te staan op het ruime erf van WarmThuis. 

De gastvrouwen van het logeerhuis zijn gekwalificeerde, ervaren medewerkers. De medische zorg blijft de verantwoording van uw eigen huisarts. 

De reden om bij ons te komen logeren is vaak om u en uw naaste de mogelijkheid te bieden even op adem te komen van veranderde omstandigheden thuis door de dementie. 

Kijk voor meer informatie op de website van WarmThuis

Adresgegevens

WarmThuis Oterleek
Noordschermerdijk 5
1842 EL Oterleek
Zorg type
  • Werken binnen WLZ
  • 24-Uurs zorg
  • Rolstoelvriendelijk
  • Geschikt voor mensen met dementie