De Leeuwenhof

Heerhugowaard

De Leeuwenhof is een kleinschalige woonvorm. Een deskundig team van verzorgenden en verpleegkundigen is 24 uur per dag aanwezig voor het bieden van zorg en aandacht.  

Twee appartementen van De Leeuwenhof zijn speciaal bedoeld voor respijtzorg. Deze bevinden zich in een apart gebouw achter de monumentale stolpboerderij. Een prachtige locatie met veel groen en ruimte. 

Kortom, een fijne plek om uw echtgenoot, vader of moeder met een gerust hart achter te laten. Wij nemen de zorg over en u kunt even genieten van een welverdiende rust.

Kijk voor meer informatie op de website van De Leeuwenhof

Wil je weten wat respijtzorg bij de Leeuwenhof in de praktijk betekent? Lees dan het verhaal van Hilda, zij zorgt samen met haar broer Luuk voor hun broer Gerben. Gerben komt regelmatig naar de Leeuwenhof, waar hij helemaal op zijn plek is. 

Respijtzorg bij de Leeuwenhof

Midden in een woonwijk in Heerhugowaard staat De Leeuwenhof – een kleinschalige woonvorm voor ouderen met dementie. Het is een prachtige boerderij met paarden, kippen en varkens die helemaal is gerestaureerd en opgeknapt ten behoeve van kwetsbare ouderen. Sinds een jaar biedt De Leeuwenhof ook respijtzorg aan. Twee fraaie kamers zijn ingericht als woon-/slaapkamer. Mantelzorgers kunnen hun naaste met een gerust hart aan de goede zorgen van de medewerkers van De Leeuwenhof overlaten, zodat zij even vrij zijn van het zorgen en bijvoorbeeld op vakantie kunnen. Lees verder

De Leeuwenhof

Type zorg

  • Werken binnen WLZ
  • 24-Uurs zorg
  • Hulp bij toilet
  • Rolstoelvriendelijk
  • Geschikt voor mensen met dementie

Kaart

Adresgegevens
De Leeuwenhof

Middenweg 22

1703 RC Heerhugowaard

072-5824496

Foto's