De Lichtboei

Den Helder

Welkom bij Zorggroep Tellus. Wij heten u en uw naaste van harte welkom. Wij bieden uw naaste de mogelijkheid om bij ons op locatie De Lichtboei te komen logeren. Wij begrijpen hoe moeilijk het is voor mantelzorgers om de zorg voor hun naaste los te laten. Wij bieden graag welkome ondersteuning, zodat u gelegenheid krijgt om weer op te laden.

Huiskamer van de stad
U en uw naaste zijn bij ons te gast en wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw naaste zich thuisvoelt. Wij zorgen er samen voor dat uw naaste de ondersteuning en zorg krijgt die ervoor zorgt dat hij zijn eigen leven kan blijven leiden. Wij geven persoonlijke aandacht en begeleiding. Ook bieden we overdag leuke, afwisselende activiteiten aan in grote en kleinere groepen in de gezelligste huiskamer van de stad, waar bewoners en omwonenden samenkomen en elkaar ontmoeten.

Helderse omgeving
Onze locatie De Lichtboei is een vertrouwd begrip en verankerd in Nieuw Den Helder en een thuis voor ruim 70 bewoners. De Lichtboei is geheel in stijl aangekleed in het thema strand. Een echt Helderse omgeving dus! Uw naaste logeert in één van onze twee respijtkamers die huiselijk zijn ingericht. Op elk moment van de dag kan uw naaste een beroep op ons doen, door middel van het alarmeringssysteem. ’s Nachts is er nachtzorg aanwezig. 

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website www.zorggroeptellus.nl.

De Lichtboei

Type zorg

  • Werken binnen WLZ
  • 24-Uurs zorg
  • Hulp bij toilet
  • Rolstoelvriendelijk
  • Geschikt voor mensen met dementie

Kaart

Adresgegevens
De Lichtboei

IJsselmeerstraat 2

1784 MA Den Helder

Foto's